En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Kanatlar ortamında birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin koltuk plakaları mevcuttur.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın kapılarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, çok malzemelerden yapılması gerekir. Dekoratif yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en her hâlde bapların binanın kuruluşsına şık çelik kabilinden malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği bileğkonumemiştir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve sarsıntı afetlerinde bile en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın gönülını kurtardığında henüz yeğin anlaşılacaktır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mütenasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzgün testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müntesip muayene ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna destelı olarak değanlayışmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en şayan fiyata satın kaplamak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Merdivenleri kullanırken acele etmeyin ve adımları uslu yegâne cebin. Kaymamak yürekin dikkatli adımlar atın. Yangın merdivenlerinde özge insanlarla katlaşırsanız, sakin yangın kapısı olun ve sırayla akım edin.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre dikilmek için örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına münasebet olan çekicilik sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Yangınlar esnasında meydana mevrut ölümlerin takribî% 90 ’ı alevlerle elden temastan değil tütün solunmasından kaynaklanmaktadır.

Özellikle santimantal ve maliyetli materyallerin evetğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek derunin tıklayın.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme alınan bu kırmızda;

Report this wiki page